Véletlenszerű találat!
Videó találatok erre:

Ternipe

Ternipe Muro Shavo

2013-01-20 02:19 4,526,172 YouTube
Letölthető

Ternipe - O Bijav (The wedding)

Lyrics: Phenas amen e vorba Sar le but roma ande luma E gava andre phiren Le gazhhenca lasho foro von keren Le but love von roden Kade zhuven sar ...

2011-06-28 04:01 1,975,616 YouTube
Letölthető

TERNIPE - Pe mande o cheri (teljes album)

A TERNIPE 2003-as 'Pe mande o cheri' című albumának teljes hanganyaga. © 2015 Skyforce Ltd. A 'Pe mande o cheri' lemez elérhető: ...

2015-07-23 52:16 248,560 YouTube
Letölthető

Ternipe - Numa tusa ("Avri Phenav e lumake" album)

A TERNIPE 'Numa tusa' című a dala a 2008-as 'Avri Phenav e lumake' albumról. © 2014 Skyforce Ltd. Az 'Avri Phenav e lumake' lemez elérhető: ...

2014-10-20 03:32 247,736 YouTube
Letölthető

Ternipe - Lungoj o Drom (the long road)

Music: Ternipe (Hungarian Roma musical group) Album: Pe mande o cheri Köszönöm----Děkuji----Thank ...

2015-03-05 02:55 116,417 YouTube
Letölthető

OJQ ''Amareo Ternipe'' shpërndan 50 dhurata për fëmijë - Lajme

26-Dec-16...

2017-02-26 01:13 10 Dailymotion

Rinia Aktive e Gjakovës dhe Amareo Ternipe - Lajme

10-Aug-16...

2016-10-24 01:21 1 Dailymotion

Eminem-vs-Ternipe

....

2010-07-18 00:38 89 Dailymotion

Ternipe - Pe Mande O Cheri

Ternipe - Pe Mande O Cheri...

2015-06-01 02:05 43 Dailymotion

DORINA - Csak engem szeress

Dikh Tv produkcióEredeti: Ternipe -Phen tu mangeTámogató: RácskertOperatőr/Vágó : Hőna Dávid...

2018-10-03 03:23 5 Dailymotion